Steun met 1€ per dag kanszoekende studenten bij hun opleiding

LISA365 Ninove

Wat is LISA?

LISA staat voor Lions International Student Aid en loopt al vele jaren succesvol in verschillende Lions Clubs. Het heeft als doel om kansarme jongeren die hogere studies willen aanvatten te begeleiden en te steunen, zowel op moreel als financieel vlak.

Studenten hebben binnen het fonds elk een meter of peter die hun dossier in detail opvolgt. Deze persoon geeft de student raad en en begeleidt hen doorheen het studietraject vanaf de studiekeuze tot aan het behalen van een diploma en bij het vinden van een eerste job.

In 2022 besliste Lions Club Tenera om dit project ook in Ninove op te starten.

Hoe kan jij helpen?

Met slechts 1€ per dag kan jij een jongere de kans geven verder te studeren. Wij besteden de ingezamelde fondsen rechtstreeks aan de noodzakelijk geachte kosten voor de student. Er worden geen derde partijen betrokken.

Als projectsponsor krijg je visibiliteit op onze website, social media en ontvang je een badge die je in jouw communicatie kan gebruiken.

Steun een student

Met slechts 1€ per dag verander jij mee het leven van een kansarme jongere. Vul het formulier in en help hen studeren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.