Voor onze sociale projecten

Steun onze fundraisers

Zo kan je onze sociale projecten steunen

Wij organiseren regelmatig evenementen ten voordele van onze sociale projecten. Je kan ons ook op andere manieren steunen, ontdek het hier allemaal!

AFTERWORK 'GREAT GATSBY' II

17 MEI 2024 - SPIEGELTENT NINOVE

Lions Tenera keert voor de 2e keer terug in de tijd naar de Roaring Twenties! Geniet van een heerlijk deuntje muziek, een hapje en een drankje. Wij zorgen voor een topsfeer in een uniek kader: de spiegeltent in het stadspark van Ninove. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar onze sociale doelen.

Tickets: 10€ – Verkrijgbaar bij onze leden of aan de kassa.

Nieuw project: lisa365 Ninove

Steun met 1€ per dag kanszoekende studenten bij hun opleiding

LISA (Lions International Student Aid) wil kanszoekende jongeren die hogere studies willen aanvatten begeleiden en steunen, zowel op moreel als financieel vlak. In 2022 besliste Lions Club Tenera om dit project ook in Ninove op te starten.

Met slechts 1€ per dag kan jij een jongere de kans geven verder te studeren. Wij besteden de ingezamelde fondsen rechtstreeks aan de noodzakelijk geachte kosten voor de student. Er worden geen derde partijen betrokken.

AFGELOPEN FUNDRAISERS​

Ook in het verleden zaten we niet stil. Ontdek hier welke fundraisers we reeds organiseerden.

AFTERWORK 'GREAT GATSBY'​

19 MEI 2023 - SPIEGELTENT NINOVE​

Lions Tenera en Lions Ninove keerden terug in de tijd naar de Roaring Twenties! De aanwezigen genoten van een heerlijk deuntje muziek, een hapje en een drankje. Wij zorgden voor een leuke coverband en sloten af met een DJ tot in de vroege uurtjes. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar onze sociale doelen. Iedereen, jong en oud, is welkom om er samen met ons een spetterende avond van te maken!

'WETTEL' GIN​​

Een unieke gin voor unieke tijden​

Omdat evenementen organiseren tijdens de coronacrisis niet vanzelfsprekend was, vonden we een alternatief. Een unieke en lokale ‘wettel’ gin was geboren!

SINTERKLAAS ACTIE​

Chocolade Sint figuren voor het goede doel

In 2022 kon je bij Lions Tenera terecht voor heerlijke chocolade Sinterklaas figuren in verschillende maten en smaken.

trooper mee

Het kost je niet eens iets!

Bezoek onze Trooper pagina alvorens je online aankopen gaat doen. Zo gaat er een stukje van jouw aankoopbedrag naar onze goede doelen. Jij betaalt geen euro extra! Trooper zorgt ervoor dat de webshops waar jij jouw aankopen doet, ons een percentje schenken. Jou kost het niets maar je helpt ons om opnieuw een leuk sociaal project te steunen!